Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 -

  Αν κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα του eclass, ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί, αυτό σημαίνει πως έχουν παρέλθει τα 4 έτη από την ημέρα της εγγραφής σας. Για να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα του eclass με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, παρακαλώ ακολουθήστε την διαδικασία πατώντας πάνω στο "Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας" και κάντε "Αποστολή" στην φόρμα επικοινωνίας. Σε μία εργάσιμη μέρα θα επαναενεργοποιηθεί

 • - Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 -

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της υπηρεσίας η-Τάξη στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.

  Η η-Τάξη λειτουργεί πλέον με σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση (νέο γραφικό περιβάλλον με υποστήριξη για όλες τις συσκευές - κινητά τηλέφωνα και tablets) και τη λειτουργικότητα. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό της νέας έκδοσης για μια παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών. Επισημαίνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στη λειτουργικότητα των Ασκήσεων

 • - Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 -

  Αναφορικά με το πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά την είσοδο στην πλατφόρμα του OPENeCLASS σχετικά με τα cookies, σας ενημερώνουμε πως γίνονται ενέργειες επίλυσής του. Για την ομαλή είσοδό σας στην πλατφόρμα, μετά το σφάλμα απενεργοποιημένων cookies, απλά κάντε μια ανανέωση την σελίδα σας και ξαναδοκιμάστε χωρίς να προβείτε σε έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησης.

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 5
Available on the App Store
Available on the Play Store