Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

  • - Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 -

    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της υπηρεσίας η-Τάξη στη έκδοση 3.4.4 της πλατφόρμας.

    Η η-Τάξη λειτουργεί πλέον με σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση (νέο γραφικό περιβάλλον με υποστήριξη για όλες τις συσκευές - κινητά τηλέφωνα και tablets) και τη λειτουργικότητα. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό της νέας έκδοσης για μια παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών. Επισημαίνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στη λειτουργικότητα των Ασκήσεων, Εργασιών, Ερωτηματολογίων και Ηλεκτρονικού Βιβλίου, καθώς και νέα υποσυστήματα για Βαθμολόγιο και Παρουσιολόγιο μαθήματος.

    Έχει γίνει και η διόρθωση του σφάλματος με τα Cookies.

  • - Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 -

    Αν κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα του eclass, ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί, αυτό σημαίνει πως έχουν παρέλθει τα 4 έτη από την ημέρα της εγγραφής σας. Για να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα του eclass με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, παρακαλώ ακολουθήστε την διαδικασία πατώντας πάνω στο "Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας" και κάντε "Αποστολή" στην φόρμα επικοινωνίας. Σε μία εργάσιμη μέρα θα επαναενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 26
Available on the App Store
Available on the Play Store